La Carta

Plats d’entrades fredes
Entradas frias
Cold starters

Els plats marcats amb un asterisc no porten gluten.
Los platos marcados con un asterisco están exentos de gluten.
All dishes marked with an asterisk are gluten-free.

*Pernil ibèric. 22 €
Jamón ibérico.
Iberian ham.

*Amanida de fulles amb juliana de pollastre de pagès en escabetx. 14 €
Ensalada de hojas con juliana pollo campero en escabeche.
Green salad with marinaded free-range chicken julienne.

*” Carpaccio” de gambes amb areng fumat. 16 €
Carpaccio de gambas con huevas de arenque ahumado.
Prawn carpaccio with smoked herringroe.

*”Carpaccio de vitelo tonnato”amb tàperes . 14 €
Carpaccio de vitelo tonnato con alcaparras.
Vitelo tonnato carpaccio withcapers.

*”Carpaccio” de cartxofes amb foie gras a la sal  16 €
Carpacio de alcachofas con foie gras  a la sal.
artichoke carpaccio with salted foie gras.

Plats d’entrades calentes
Entradas calientes
Hot starters

Amanida tèbia d’albergínia amb cavalla a la flama. 14 €
Ensalada templada de berenjena con caballa a la llama.
Warm aubergine salad with flame grilled mackerel.

*Ou i bolets en paelleta. 8 €
Sartén de setas y huevo.
Platter of wild mushrooms and eggs.

*Saltejat de verdures amb sepionet en la seva tinta. 14 €
Salteado de verduras con sepionet en su tinta.
Vegetable and baby cuttlefish stir fry

*Cocotxes de bacallà saltejades amb boletus. 16 €
Cocochas de bacalao salteadas con boletus.
Cod cocochas with wild mushrooms
(cod cheeks, a deliciously traditional Basque dish)

*Calamar amb blanquet. 16 €
Calamar con morcilla de carne.
Squid with traditional black pudding.

Manetes de porc amb all i pebre. 16 €
Manitas de cerdo guisadas en “all i pebre”.
Stewed pig´trotters

Plats de la tradició

*Paella Valenciana( mínim dues persones) 15,40 €

Gaspatxos de pastor ( mínim dues persones )15,40 €

Caneló amb caldo de putxero 9,9 €

*Cassola d´Ontinyent( mínim dues persones ) 15,40€

Llom de conill desossat amb salsa d’ametlles. 16,5 €

Plats de cullera
Platos de cuchara
Soups and Broths

Caldereta d´arròs de llamàntol. 23,10€
Caldereta de arroz de bogavante.
Lobsterstewwith rice.

Arròs de perdiu. 17,60€
Arroz de perdiz.
Partridge With rice prawns.

Caldereta d’arròs melós de pop de roca. 17,60 €
Caldereta de arroz meloso de pulpo de roca.
Creamy rock octopus rice.

El peix
El pescado
Fish dishes

Lluç amb cruixents de xoriç fumat d’Asturies. 18,70 €
Merluza del pincho con crujientes de chorizo Asturiano.
Line-caught hake with crispy chorizo parcels.

*Espatlla de bacallà gratinada a l´all i oli. 18,70 €
Espalda de bacalao gratinada al ajo aceite.
Cod aux gratin with garlic mayonnaise.

*Daurada amb verdures i oli de gingebre . 18,70
Dorada con verduras al aceite de jengibre.
Gilthead with vegetables and ginger oil.

*Guisat de rémol amb olives negres i tàperes . 20,90 €
Guiso de rodaballo con olivas negras y alcaparrones.
Turbot stew with black olives and capers.

*Gall Sant Pere amb espinacs i sopa de formatge. 22 €
Gallo San Pedro con espinacas y sopa de queso.
Rooster fish with spinach and cheese soup.

La Carn
Carnes
Meat dishes

*Rellomello de vedella amb formatge “Torta de Casar”. 22 €
Solomillo de ternera con queso Torta del Casar.
Filet of beef with cheese “TortadelCasar”.

*Rellomello de potro amb salsa de mostassa. 22 €
Solomillo de potro con salsa de mostaza.
Colt sirloin in mustard sauce.

*Entrecot de vedella al romer. 20,90 €
Entrecot al romero.
Steak with rosemary.

*Melós de corder confitat al’oli d´oliva. 20.90€
Meloso de cordero confitado al aceite de oliva.
Sticky lamb confit with olive oil.

*Secret d’ibèric confitat amb pebrella. 19,80 €
Secreto de ibérico confitado con “pebrella”.
Iberiam confit with piperella thyme (an indigenous variety).

*Galta de vedella estofada  amb cous cous i veduretes. 22€
Carrillera de ternera estofada con cous cous y verduras
Braised beef cheek with couscous and vegetables

“Steak tartare”. 22 €

Els postres
Postres
Desserts

Semi fred de formatge amb Crumble de fruites vermelles. 6,60 €
Semifrio de queso con crumble de frutos rojos.
creamy cheese with crumble and red berries.

Coulant amb crema i gelat de llet. 6.60 €
Coulant con crema y helado de leche.
Coulant with cream and milk ice cream.

Crepe Suzette.6,60 €

“Torrijas” amb  gelat de llet merengada, i crema pastissera. 6,60 €
Torrijas con helado de leche merengada y crema pastelera.
Fried sugared bread with meringue milk ice cream and pastry cream.

Torró gelat amb galeta d’ametlla i granola de fruits secs. 6,60 €
Turrón helado con florentina de almendras y granola de frutos secos.
Ice cream nougat with almond biscuit and dried fruit granola.

Brioix al ron amb crema, gelat de caramel i xocolata gianduia 6,60 €
Babà al ron con crema,helado de caramelo y chocolate gianduia.
Rum babá with cream, toffee ice cream and chocolate guiandia.

Gelat de carabassa amb fruits secs i mel 6,60 €
Helado de calabaza con frutos secos miel.
Pumpkin ice cream with nuts and honey,

*Fruita. 6, 60 €
Fruta natural
Fresh fruit

Pa artesà 2, 75 €
Pan artesano
Artisan bread

IVA Inclòs.
IVA Incluido.
VAT included.

Tots els plats de peix compleixen amb el Reial Decret 1420/2006.
Todos los platos de pescado cumplen con el Real Decreto 1420 /2006.
All our fish dishes comply with Spanish Royal Decree 1420/2006.

Consulte’ns pels posibles al·lèrgens.
Consúltenos por los posibles alérgenos.
Feel free to ask us for allergen advice

Horario del Restaurante

LUNES – 12:30 a 15:30
MARTES – 12:30 a 15:30
MIÉRCOLES – 12:30 a 15:30
JUEVES – 12:30 a 15:30
VIERNES – 12:30 a 15:30 | 20:30 a 22:30
SÁBADO – 12:30 a 15:30 | 20:30 a 22:30
DOMINGO – Cerrado

Formulario de Contacto

Si tienes alguna consulta o quieres hacer una reserva rellena el formulario de contacto o llámanos al teléfono 609 64 01 01

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies